Tu e lexu qitash
Në mbramjen kulturore në Pallatin e Rinisë do t’performojnë Lilith Zi dhe Vanessa Sins.

Në mbramjen kulturore në Pallatin e Rinisë do t’performojnë Lilith Zi dhe Vanessa Sins.

Në mbramjen kulturore në Pallatin e Rinisë keni me u mikpritë prej dy drag performueseve ekstravagante: Lilith Zi dhe Vanessa Sins.

Energjia e tyne grabitëse dhe karakteristike ka me ju dhuru shkëndija që ju nxisin me vallëzu e me e shiju çdo moment të asaj mbramje.
Vallëzimi është ndër format ma të veçanta të çlirimit – kështu që atë natë hajdeni si vetja, hajdeni si ndonjë alter ego e juja, hajdeni qysh t’doni – se kemi me vallëzu krejt bashkë pa gjykime dhe pa dallime.

Ju presim për ni natë t’paharrushme më 2 shtator prej orës 23:30.

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top