Lezbike Krenare

F – 21 vjeç

Në përgjithësi askush nuk e di si është përbrenda dhe çka ndjen, por rastësisht, pa kuptuar hyn në jetën tënde dikush që të bën mu ndje mirë, dhe të kupton. Thua sikur ke lindur posaçërisht për atë njeri edhe pse është e njëjta gjini. 

Unë jam e dashuruar me një vajzë, shkojmë shumë mirë dhe mbi të gjitha jam e lumtur me të. Nuk do doja asgjë ndryshe në jetën time. Thjesht njerëzit përreth duhet të mësohen me këtë gjë. Duhet të respektojnë ndjenjat edhe të drejtat tona!

Kqyre edhe qito

I’m lesbian and I’m proud! 

Kqyri komentet (0)

Leje ni koment

Email adresa jote nuk publikohet.

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top