Tu e lexu qitash
Profesoresha 100% lezbike

Profesoresha 100% lezbike

F – 30 vjeç

Lexova që doni ndodhi të rasteve të ndryshme. Unë jam një ndër personat e rasteve që vuajnë. 

Jam profesoreshë, jam 30 vjeçare dhe jam 100% lezbike dhe nuk guxoj të tregoj çka jam. Kam femër por ajo ashtë shumë xheloze. Nuk e di çka t’baj. E du tepër dhe m’do, e di, ama xhelozia po na ndanë sdi sa herë. Aspak nuk më kupton. Jam me vite me të dhe e ruaj në mfshetësi lidhjen me të se ashtu e kam punën, por ajo tepër po më ban të vuaj prej xhelozisë që e ka ndaj meje. 

Nuk e di pse xhelozon, kurrë në jetë nuk e kam tradhëtu. 

Vetëm atë e du.

Kqyre edhe qito

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top