Tu e lexu qitash
Thirrje për t’u bashkangjitur në organizim – Java e Krenarisë 2022

Thirrje për t’u bashkangjitur në organizim – Java e Krenarisë 2022

Grupi punues për organizimin e Javës së Krenarisë në Kosovë hap thirrjen për t’u bashkangjitur në organizimin e aktiviteteve përgjatë Javës së Krenarisë 2022.

Java e Krenarisë ka për qëllim të rrisë dukshmërinë e personave LGBTIQ+ dhe të nxisë diskutim publik rreth çështjeve lidhur me të drejtat dhe pozitën shoqërore të personave LGBTIQ+ në Kosovë.Rrjedhimisht, angazhimi në organizimin e kësaj jave është i një rëndësie të veçantë.Në një shoqëri si kjo e jona, ku ka ende shumë punë për t’u bërë në luftën kundër homofobisë e transfobisë, kontributi i gjithësecilit është esencial, i nevojshëm dhe i mikpritun.

Kontributin mundeni me e dhanë në çfarëdo mënyre që dëshironi dhe mundeni.

Prandaj, ftojmë aktivistët/et queer, aktivistët/et e të drejtave të njeriut, dhe të interesuarit/at tjerë që të na bashkohen në grupin organizativ të Javës së Krenarisë. Grupi i Krenarisë momentalisht përbëhet nga organizatat CSGD, Cel Kosova, CRD, YIHR KS, QKSGJ dhe platforma Dylberizm.

Regjistrohu këtu.

Kqyre edhe qito

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top