Tu e lexu qitash
Adelina Rose dhe Sulltanesha Turkan vijnë në veshje kombëtare për hapje të Prishtina Queer Festival

Adelina Rose dhe Sulltanesha Turkan vijnë në veshje kombëtare për hapje të Prishtina Queer Festival

Në natën e hapjes së festivalit më 1 shtator, Qerkica gjatë performancës së saj nuk ka me qenë vetëm! Atë kanë me e shoqnu edhe dy performuese drag: Adelina Rose dhe Sulltanesha Turkan, të cilat kanë me na kriju ni atmosferë festive dhe gazmore.

Te trijat kanë me performu në veshje kombëtare, e kanë me na dëshmu se edhe komuniteti queer mundet me prezentu kulturën e popullit tonë në menyrë të bukur e të denjë.

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top