Tu e lexu qitash
Gorski nga Sense8, del hapur si gej

Gorski nga Sense8, del hapur si gej

Brian J. Smith, ylli i serialit të dashur në Netflix Sense8, ka dalë hapur si gej në një intervistë të re për Revistën Attitude, ku zbuloi se ishte ngacmuar si fëmijë dhe gjeti strehim në aktrim.

“Unë isha i tmerruar. Në shkollë, unë me të vërtetë nuk mund të përshtatesha askund.” shpjegon ai. “Harroni për çdo bashkim ose grup LGBTQ. Nuk kishte asgjë. Unë isha plotësisht vetëm. Kam dëgjuar të gjithë emrat: p*dh, p***r ”.

Ai thotë se fshehja e seksualitetit të tij ndikoi në dashurinë e tij për të aktruar.

“Nuk mund të isha kurrë ai që isha. Unë vazhdimisht duhej ta kontrolloja veten dhe të sigurohesha që nuk e shikoja dikë shumë gjatë ose të e bëj dikë të ndjehej pakëndshëm. Unë duhej të isha shumë, shumë i kujdesshëm për t’u thënë njerëzve të vërtetën për veten time. ”

Ai vazhdon: “Përpara një publiku, unë u zhduka dhe u bëra dikush tjetër. Unë kisha 600 nxënës në shkollë, të gjithë ndoshta menduan se isha një idiot absolut. Në skenë, ata më kushtuan vëmendje dhe panë që unë kisha diçka. Dhe ky është momenti kur nuk u ndjeva vetëm. ”

Smith thotë se ai nuk doli hapur te prindërit e tij deri në moshën 30 vjeç. Tani është 38 vjeç.

Smith u ngrit në qendër të vëmendjes botërore në serinë sci-fi LGBTQ Sense8, ku të gjithë tetë personazhet kryesorë ishin të rrjedhshëm me seksualitetet e tyre dhe morën pjesë në orgji në më shumë se një rast.

Kqyre edhe qito

Ai nuk ishte hapur publikisht atëherë, por thotë: “Mbaj mend që isha aq i qetë. Mendova, “Më në fund, thjesht mund të jem vetvetja, nuk kam pse të fshihem nga këta njerëz.”

Attitude përfundon intervistën duke pyetur Smithin “çfarë do t’i thoshte vetës si 10-vjeçar në Teksas që dikur ndihej i humbur dhe i izoluar?” “Unë thjesht do ta përqafoja dhe do ti thoja” në rregull është “,” mendon ai.

“Nuk kishte njerëz të mjaftueshëm për të më thënë:” Nuk duhet të jesh dikush ndryshe, nuk ke nevojë të ndryshosh kush je “. Ajo që i duhej këtij fëmije ishte dikush që ta kapë dhe të thotë: “Ti je i përsosur ashtu siç je, është mirë.”

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top