Tu e lexu qitash
Kurrsesi nuk do doja t’më tradhtonte mashkulli me një mashkull tjetër

Kurrsesi nuk do doja t’më tradhtonte mashkulli me një mashkull tjetër

F – 19 vjeç

Përshëndetje, 

Unë si kam problem ata që janë gej ose lezbike, po kam hall se mund t’jetë biseksual dhe ndodh që më pëlqen mua por unë se di. Tipi që më pëlqen, është 6 vjet më i vjetër se unë dhe nuk e pranon po shumica e njerëzve kanë dyshime (se mund të jetë bi) dhe kurrsesi nuk do doja t’më tradhtonte mashkulli me një mashkull tjetër. Më mirë do e kisha t’më tradhtonte me një femër se do pësoja dy zhgënjime, jo veç nji. 

Kqyre edhe qito

Ju lutem më ndihmoni se si mund të veproj?

Kqyri komentet (0)

Leje ni koment

Email adresa jote nuk publikohet.

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top