Tu e lexu qitash
Ti mbysim heterot me RAINBOW POWER!

Ti mbysim heterot me RAINBOW POWER!

F – 17 vjeç

Jam një vajzë dhe që e vogël kam pas’ tërheqje ndaj gjinisë femërore. Poashtu, flokët i kam pas’ të shkurtra dhe kisha një veshje dhe të ecur si djemtë.

Unë shoqërohesha me djem madje dhe luja me to po nuk i shifja si crush si e bojn’ ca vajza t’vogla. Kur isha 7 vjeçe kam dhon’ puthjen e parë te një vajzë dhe që aty, edhe pse nuk dija rreth komunitetit, kam pas’ dyshime. Kaluan vite dhe e harrova atë sen. 

Masanej n’klasë të 9-të fillova me msu ma shumë gjona rreth LGBT+ dhe i shpreha shoqes t’ngushtë që ndoshta jom lezbike. N’vitin e parë në gjimnaz e pranova që jom LEZBIKE. Që atëherë e deri më sot jom shumë ma inside Botës së komunitetit LGBT+, dhe këtë komunitet e shof si FAMILJEN TIME. 

Kqyre edhe qito

Be proud of who you are dhe ti mbysim heterot me RAINBOW POWER!

Kqyri komentet (0)

Leje ni koment

Email adresa jote nuk publikohet.

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top