Fillimi i rinisë

F – 17 vjeç

Unë prej moshës t’re kom pas pëlqim ndaj femnave.

Në fillim, gjatë moshës 7 vjeçe kam kqyrë shumë video në youtube lidhur me vajza (e merr idenë m’doket), sepse kom pas lidhje në internet shumë herët. Pastaj ma vonë kam pas kohë traumatike me një vajzë që ka ndezur një zjarr për gjininë femërore brenda meje dhe prej asaj kohe, unë kam pasur dëshirë të mësoj më shumë për tërheqjen time ndaj femrave por nuk ka qenë e mundur. Shumë njerëz pas asaj kohe e kanë kuptu që mua më pëlqejnë vajzat. Më kanë kërcënu që kanë me i tregu prindërve të mi (homofobë të mëdhenj) dhe kam pasur probleme mentale nga ata.

Sot jam e rrethuar nga njerëz më të afërt edhe të denjë për mua. Kam pasur lidhjen e parë me një femër dhe kurrë nuk kam qenë më e lumtur.

Kqyre edhe qito

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top