Tu e lexu qitash
Reels of Resistance: I Love You More nga Erblin Nushi

Reels of Resistance: I Love You More nga Erblin Nushi

Pas një viti që kanë bisedu online, Beni, një adoleshent i turpshëm nga Kosova, është i entuziasmum me e taku Leon, dashninë e tij të parë (ama të msheftë).I mbushun me pasion, Beni me kujdes e thurr planin dhe arsyetimin që i duhet për me arritë takimin e shumëpritur romantik me Leon, i cili ka me ardhë prej Gjermanisë muajin tjetër.Gjithçka duhet të jetë e përkryer. Lajmi tjetër është që nëna e Benit e befason familjen duke ju dhënë një lajm për një mundësi që do mund t’ua ndryshonte jetën, por ai nuk mund ta pranojë një herë këtë mundësi. I duhet që patjetër ta takojë Leon.

Vendi: Kosovë

Viti: 2023

Kohëzgjatja: 93 min

Kqyre edhe qito

– Programi i filmave do të zgjatë dy ditë, më 2 dhe 3 shtator në Kino Armata.

Përpos ndejës me 2 shtator, të gjitha ngjarjet tjera në kuadër të Prishtina Queer Festival janë pa pagesë dhe të hapura për krejt.

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top