Reels of Resistance: IRIS

Film dokumentar biografik i transgjinores Iris Mozalar, një artiste e re, që ndan historinë e saj të diversitetit, duke qenë një grua transgjinore biseksuale, rrëfen procesin e krijimit të vetes dhe reflektimeve të saj kundër shoqërisë.

Vendi: Turqi

Viti: 2020

Kohëzgjatja: 20 min

Programi i filmave do të zgjatë dy ditë, më 2 dhe 3 shtator në Kino Armata.

Të gjitha shfaqjet e filmave në Prishtina Queer Festival janë pa pagesë dhe të hapur për krejt.

Kqyre edhe qito

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top