PRISHTINA QUEER FESTIVAL

Diva dhe Noli udhëheqin natën hapëse të Prishtina Queer Festival, të premtën më 1 shtator në Kino Armata.

Diva dhe Noli – dyshja ma e flaktë n’shehër kanë me e udhëheq natën hapëse…

Reels of Resistance: IRIS

Film dokumentar biografik i transgjinores Iris Mozalar, një artiste e re, që ndan historinë e…

Trans në Kosovë: Një histori e pa kryer

“Trans në Kosovë: Një histori e pa kryer” – po publikohet për herë të parë…

Reels of Resistance: Maldita, A Love Song to Sarajevo

As pesha e armëve, as zilia e atyre që kërkojnë një botë “të pastër” nuk…

Reclaiming History: Diskutim me Leart Ramën dhe Erblin Nushin.

Storiet e zhvilluara në filmat “Four Pills At Night” dhe “I Love You More” janë…

Reels of Resistance: 4 Pills at Night nga Leart Rama

Teksa planifikonte ta xhironte një film në të ardhmen e afërt, një regjisor zhvillon një…

Performancë hyrëse nga Edon Shileku

Po e nisim natën e parë të Festivalit me performancë plot emocione e dramë. Nën…

Reels of Resistance: I Love You More nga Erblin Nushi

Pas një viti që kanë bisedu online, Beni, një adoleshent i turpshëm nga Kosova, është…

Cultural Night: Miss Bashful & DBBD (live), Private School Latina, Elise 2/9/23

✮⋆˙ hold on to your weaves girls, Miss Bashful and DBBD are coming to town…

Thirrje për vullnetarë/e

Prishtina Queer Festival do të organizohet për herë të parë në Kosovë në datat 1,2…