PRISHTINA QUEER FESTIVAL

Category is: Space Expanse

Na u ka bo boll tu ngu kërkesa t’pakuptimta prej tjerëve që me e majtë…

Category is: Reclaiming History

Kanë provu me na shti me besu që njerëz si na nuk ka pasë kurrë.…

Category is: Reels of Resistance

Filmat janë një botë në të cilën zhytemi për me gjetë reflektimin e vetes në…

Category is: Queer Rhythms

Kur nuk e kemi pasë kërkon, e kemi pasë muzikën.  Për gjenerata të tana, muzika…

Prishtina Queer Festival – Festë fuqizuese e kulturës queer në Prishtinë

Me datat 1, 2 dhe 3 shtator, rrugëve të Prishtinës po ju shtohen xixat e…