Tu e lexu qitash
Paniku kur shoqja ime më tregoi që ishte biseksuale

Paniku kur shoqja ime më tregoi që ishte biseksuale

F – 19 vjeç

Do të doja t’ju tregoj diçka. 

Më saktë, një këshillë nga ju dhe ndoshta personat që ndjekin faqen tuaj. 

Para më shumë se 4-5 muajsh, shoqja ime prej fëmijërisë së hershme më tregoj se ishte biseksuale. Të them të drejtën pata një reagim pak të çuditshëm. Mundohuni të kuptoni situatën që ndodhesha. Dija çdo gjë rreth saj dhe nuk kasha arritur të dija këtë. Nejse, me pak fjalë u larguam por jo sepse unë nuk pranoja atë që ishte, por sepse nuk dija shumë rreth asaj çështje. Kisha frikë. 

Kanë kaluar 5 muaj dhe unë kam lexuar çdo gjë të mundshme për sa i përket komunitetit tuaj. Duke filluar nga Gay science e Nietzches e deri te Freud, por prapë nuk di si ti afrohem dhe si ta bëj të kuptoj se unë e pranoj dhe e dua për atë që është. 

I fucking miss that bitch tho… Got any advice?!

You better help me guys!

Much love! 

Kqyre edhe qito

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top