Tu e lexu qitash
Dylberat u kujtojnë partive politike se “LGBTIQ VOTON”

Dylberat u kujtojnë partive politike se “LGBTIQ VOTON”

Të shtunën me 13 shkurt, një ditë para zgjedhjeve të jashtëzakonshme në vend, Dylberizm ka vizituar selitë e partive politike në Prishtinë të cilët po garojnë me kandidatët e tyre për të fituar ulëse në parlament, kandidatë të cilët do të i përfaqësojnë nevojat e qytetarëve kosovarë.

Vizita është bërë me qëllim që të u kujtojmë partive politike se LGBTIQ voton. Ata/ato që nuk u përmendën as edhe njëherë nga asnjë prej tyre, nesër do të dalin në qendrat e votimin. Ne ju kemi dëgju, ne ju kemi përcjellë, dhe ne ju kemi mbajtë mend.

Nuk ka barazi, derisa të gjithë jemi të barabartë. #LGBTIQVOTON

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top