Tu e lexu qitash
E kemi çelë DYLBERHANE-n, dyqanin e Dylberizmit.

E kemi çelë DYLBERHANE-n, dyqanin e Dylberizmit.

Për me festu Krenarinë, Dylberizm ka përgatit dhurata që mundeni me ja bo vetës edhe shoqnisë, edhe me qat rrugë me e mbështetë kauzën LGBTQ+.

Dylberhane është dyqan online me materiale të prodhume prej dylberave, për dylberat. 100% e shitjeve shkojnë për me na ndihmu me vazhdu punën edhe aktivitetet tona.

Bone porosinë në mesazh, ose në dylberizm@gmail.com, edhe për 24 orë e ki te dera.

Transporti: 2€ në Kosovë, 5€ në Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut.

PËRHAJR KRENARIA!

Maica “Edhe Shqiptar, Edhe Dylber!”. Çmimi: 8 euro.
Maica “E Ardhmja Osht Queer”. Çmimi: 8 euro.
Maica “Rekrutojmë Dylbera”. Çmimi: 8 euro.
Maica “Kush ka bija, botën ka!”. Çmimi: 8 euro.
Maica “DYLBERIZM”. Çmimi: 8 euro.
Buton “O Ylber përmbi mal, çikën tonë e bone djalë”. Çmimi: 2 euro.
Buton “Rrofshin Lezbiket”. Çmimi: 2 euro.
Buton “Rekrutojmë Dylbera”. Çmimi: 2 euro.
Buton “Kush ka bija, botën ka!”. Çmimi: 2 euro.
Buton “Jena knej, jena Gej!”. Çmimi: 2 euro.
Buton “Edhe Shqiptar, Edhe Dylber”. Çmimi: 2 euro.
Buton “E ardhmja osht Queer”. Çmimi: 2 euro.

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top