Tu e lexu qitash
Reels of Resistance: 4 Pills at Night nga Leart Rama

Reels of Resistance: 4 Pills at Night nga Leart Rama

Teksa planifikonte ta xhironte një film në të ardhmen e afërt, një regjisor zhvillon një lidhje përtej profesionales me aktorin e zgjedhur për të luajtur në film. Kur ata të dy shkojnë së bashku në një ndejë, gjërat marrin një kthesë të papritur. Iluzion apo e vërtetë, të dy përfundojnë pa përgjigje.

Vendi: Kosovë

Viti: 2021

Kohëzgjatja: 25 min
Programi i filmave do të zgjatë dy ditë, më 2 dhe 3 shtator në Kino Armata.

Kqyre edhe qito

Të gjitha shfaqjet e filmave në Prishtina Queer Festival janë pa pagesë dhe të hapur për krejt.

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top