Tu e lexu qitash
Prishtina Queer Festival – Festë fuqizuese e kulturës queer në Prishtinë

Prishtina Queer Festival – Festë fuqizuese e kulturës queer në Prishtinë

Me datat 1, 2 dhe 3 shtator, rrugëve të Prishtinës po ju shtohen xixat e çlirimit queer me koncerte, performanca, filma, neja e program që s’keni ni e pa kurrë ma herët. 

Ka ardhë koha që Prishtina me u bo me festivalin e saj queer, e bashkë me neve me bo histori përderisa jem tu festu kulturën tonë në zemër të Kosovës!

Kqyre edhe qito

Rrini gati dylbera, për ma shumë detaje mbi programin edhe qysh munesh me u bo pjesë e kësaj feste legjendare. Revolucioni osht këtu, e osht ma magjepsës se kurrë! Bonu gati me nxjerr perikën e me shkund n’tona anë.

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top