Tu e lexu qitash
Category is: Queer Rhythms

Category is: Queer Rhythms

Kur nuk e kemi pasë kërkon, e kemi pasë muzikën. 

Për gjenerata të tana, muzika ka qenë ma shumë sesa thjesht melodi; ka qenë tempulli ku trupat queer kanë gjetë ngushëllim, pranim dhe çlirim. Në Festivalin Queer të Prishtinës, ne e nderojmë këtë lidhje të thellë midis muzikës dhe përvojave queer.

Artistë vendorë e ndërkombëtarë kanë me dalë n’skenën e festivalit, me festu krejt udhëtimin tonë, prej izolimit e deri te dashnia për veten. Me 1, 2, dhe 3 shtator kemi me ja qitë flakën me çifteli, defa e miksetë. 

Rrini gati!

Kqyre edhe qito

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top