Tu e lexu qitash
Category is: Reels of Resistance

Category is: Reels of Resistance

Filmat janë një botë në të cilën zhytemi për me gjetë reflektimin e vetes në ngjarje, përjetime, ndjenja e emocione, mirëpo për njerëzit queer ka qenë e vështirë tu u rritë me e gjetë veten qysh duhet në ekran.


Sot, narrativat e filmave queer na japin mundësinë me e pa edhe pasqyrimin e përvojave tona të shumta në ekran. Përvoja që shtrihen nëpër krejt spektrin e emocioneve tona njerëzore, kanë me u nda lirshëm me njëri-tjetrin në programin dy ditor të filmave.


Filma të shkurtër, të gjatë, e dokumentarë nga vizionarë vendor dhe rajonal kanë me sjell perspektiva të veçanta të rezistencës queer.

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top