Tu e lexu qitash
Programi i plotë i Prishtina Queer Festival

Programi i plotë i Prishtina Queer Festival

Programi i plotë i Festivalit Queer të Prishtinës ka dalë dhe mund ta gjeni këtu.

The full program of Prishtina Queer Festival is out and you can find it here.

The info pack for international guests can be found here.

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top