Tu e lexu qitash
Programi i filmave do të hapet me një performancë virtuale drag nga Lila prej Cyrihut.

Programi i filmave do të hapet me një performancë virtuale drag nga Lila prej Cyrihut.

Programi i filmave do të hapet me një performancë virtuale drag nga Lila prej Cyrihut. Lila, që performon artin drag, në rrethin e vet njihet për shpirtin luftarak, për angazhimin e dedikimin e palëkundur për me i thy barrierat dhe kufijtë e shoqnive heteronormative e patriarkale.

Aktivizmi i Lilës është një simbol i fuqisë së tregimeve individuale në formimin e një shoqërie ma gjithëpërfshirëse dhe dashamirëse.

Me 2 shtator në orën 13:00 në Kino Armata, ju mikpret Lila.

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top