Tu e lexu qitash
N’paradë ecim bashkë!

N’paradë ecim bashkë!

Nëse po ki qejf me marrë pjesë në Paradën e Krenarisë ama nuk ki me konë me shku, Dylberizm ju fton që të marshoni me ne dhe t’i bashkoheni familjes tonë.

Parada na thërret për solidaritet dhe manifestim të dashnisë, andaj ju ftojmë të manifestojmë së bashku dhe të marshojmë me krenari me 8 qershor në ora 17:30.

Na shkruani në mesazh apo në email: info@dylberizm.com dhe u tregojmë vendtakimin.

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top