Ylberi s’e ka problem të përfitoj në emër të njerëzve “jo normal”

Aktori i njohur nga Gjakova, Ylber Bardhi, i cili së fundmi ka shfaqur hapur homofobinë…

75 organizata LGBTQ + shtojnë zërin e tyre në protestën për drejtësi për rastin George Floyd

Më 25 maj 2020, George Floyd, një qytetar afro-amerikan u vra në Powderhorn, një lagje…

Gjykata e Kroacisë lejon që çifti gej të adoptoj fëmijë

Në atë që aktivistët e quajnë një “vendim historik” për të drejtat LGBT në Kroaci,…

Djegia e kukullave gej në karneval shkakton zemërim në Kroaci

Autoritetet vendore dhe grupet për të drejtat LGBT, dënuan djegien e një kukulle të një…

Vazhdojnë sulmet homofobike të presidentit turk Erdogan

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan së fundi bëri edhe një deklaratë mjaft homofobike. Erdogan mbështeti…