NGA VENDI DHE RAJONI

Publikohet studimi më i madh i kryer ndonjëherë në Shqipëri për komunitetin LGBTI

Të enjten me 5 nëntor, organizata për mbrojtjen e të drejtave LGBTI në Shqipëri, Aleanca…

Kuvendi nuk miraton projekt-Kodin Civil

Në mungesë kuorumi nuk u miratua Kodi Civil i cili harmonizon  dispozitat ligjore të së…

Asambleistja e VV-së në Prishtinë: Reklamimi i LGBT-së në TV, i tepërt.

Leonora Shabani Bajraktari, asambleiste në Kuvendin Komunal të Prishtinës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, ka…

U mbajt Parada e katërt e Krenarisë LGBTI në Prishtinë

Me moton “Po,du”, të hënën me 12 tetor është mbajtur Parada e Krenarisë LGBTI në…

Komisioni Evropian: Ndërgjegjësimi i publikut dhe pranimi i përgjithshëm i të drejtave të personave LGBTI në Kosovë mbetet i ulët

Çdo vit Komisioni Evropian miraton “Paketën e Zgjerimit” – një grup dokumentesh që shpjegojnë politikat…

Prishtina në prag të Paradës së Krenarisë me vetura

Parada e Krenarisë në Prishtinë po vjen. Me 12 tetor, duke filluar nga ora 12:00,…

Prishtina së shpejti me një strehimore për personat LGBTI

Kuvendi Komunal i Prishtinës ka miratuar buxhetin e komunës i cili kap vlerën prej 86…

KTV publikon storien frymëzuese të Blend Bytyqit

Edhe pse jo gjithmonë në mënyrë të duhur, mediet shqiptare kanë filluar të rezervojnë më…

Top News publikon dokumentarin ’24 orë nga jeta e një çifti gej në Tiranë’

Të jesh pjesë e komunitetit LGBT+ në Shqipëri nuk është e lehtë. Të rinjtë gejë,…

Kabashi: Nuk jam homofob! Kërkoj falje ndaj djalit që është ndier i fyer.

Aktori i njohur kosovar Astrit Kabashi, i cili po ashtu është profesor në Fakultetin e…