Tu e lexu qitash
Dacid Go8lin publikon videoklipin më të ri queer “Repeat”

Dacid Go8lin publikon videoklipin më të ri queer “Repeat”

Artistja shqiptare jo-binare Dacid Go8lin së fundmi ka publikuar videkolipin e saj më të ri të titulluar “Repeat”, i cili vjen si paralajmërim i EP-së së saj të ardhshëm “It’s Your Birthday”, që do të publikohet me 6 nëntor, e cila është dedikim për ish të dashurën e saj.

Videoklipi është një tjetër projekt nga Duffy përmes të cilës prezantohet dhe vlerësohet kultura queer, më specifikisht imazhi trupor dhe thyerja e roleve gjinore.

“Kënga ka të bëjë me fuqizimin e vetvetes, zhytja thellë në vetvete derisa të lëshosh çdo mendim që po të zhytë poshtë derisa arrin në paqe me atë që je dhe atë që bën” u shpreh Duffy për Dylberizm.

“Unë e quaj atë soundtrack-un e PAQES sime të brendshme dhe videoja përfaqëson identitetin tim jo binar, realitetin tim, njerëzit e mi dhe seksualitetin tim. Unë do të thoja “free the nipples FELISHA” dhe jini vetvetja aq sa ju mundeni sepse ju jeni të dashur ashtu siç jeni.”

Kqyre edhe qito

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top