Mbahet Parada e Krenarisë në Tiranë

Tirana Pride 22

“Ne jemi familje” ishte slogani kryesor që i parapriu qindra personave LGBTIQ+ dhe aleatëve në festimin e Tirana Pride.

Pas dy viteve me parada alternative, Tirana Pride u rikthye në sferën publike për ta festuar dhjetëvjetorin e saj.

Aktivistja transgjinore Qerkica në Tirana Pride 22.

Pas një sërë aktivitetesh të ndryshme mbi çështjet queer, Parada e Krenarisë mblodhi shumë njerëz për t’i zbukuruar rrugët e Tiranës me ngjyra, hare dhe dashuri.

Aktivistja transgjinore Anxhela në Tirana Pride 22.

Marshimi u mbyll me një koncert argëtues ku performuan artistet Marsela Cibukaj, Kamela Islamaj dhe Xhesika Polo.

Tirana Pride suksesshëm përmbylli edhe këtë paradë, për të vazhduar me aktivitetet e tjera gjatë Muajit të Krenarisë.

Kqyre edhe qito

© 2020 Dylberizm - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Scroll To Top