Freddie Mercury (5 shtator, 1946 – 24 nëntor, 1991)

Freddie Mercury renditet ndër vokalistët më senzacional të rock’n’roll-it në histori. Ai ishte një nga…

Edith Piaf (19 dhjetor, 1915 – 10 tetor, 1963)

Édith Giovanna Gassion e njohur si Edith Piaf – e quajtur shpesh “Harabeli i vogël”…

Billie Jean King (22 nëntor, 1943)

Në vitin 1961, Billie Jean King dhe Karen Hantze Susman u bënë tituj kryesor të…

Oscar Wilde (16 tetor, 1854 – 30 nëntor, 1900)

“Shoqëria ekziston vetëm si një koncept mendor, në botën reale ka vetëm individë” Oscar Wilde…

Kurohet nga HIV-i pacienti i dytë në botë, thonë mjekët

Një burrë nga Londra është bërë personi i dytë në botë që shërohet nga HIV,…