NGA VENDI DHE RAJONI

Gjykata e Kroacisë lejon që çifti gej të adoptoj fëmijë

Në atë që aktivistët e quajnë një “vendim historik” për të drejtat LGBT në Kroaci,…

Djegia e kukullave gej në karneval shkakton zemërim në Kroaci

Autoritetet vendore dhe grupet për të drejtat LGBT, dënuan djegien e një kukulle të një…