KULTURË

Charlize Theron zbulon se vajza e saj është trans dhe ajo e mbështet plotësisht

Aktorja fituese e çmimit Academy Charlize Theron ka zbuluar për herë të parë që fëmija…

BUTCH nga Meg Allen

BUTCH është një projekt portretizimi mjedisor dhe eksplorim i estetikës butch, identitetit dhe paraqitjes së…

Aaron Paul zbulon reagimet prekëse ndaj seksualitetit të karakterit të tij në “BoJack”

Pjesa e parë e sezonit të gjashtë dhe të fundit të BoJack Horseman në Netflix…